• Mag IronX gebruikt worden op het lakwerk van de wagen?

  -Ja, IronX is feitelijk ontwikkeld om vliegroest te verwijderen op wagens, dit komt van het transport vanuit de fabrieken, industriële vervuiling, spoorwegen , het afremmen van de wagen, enzovoort. Vliegroest kan je herkennen aan licht bruine vlekjes op de wagen, vrijwel altijd vindt u dit op de horizontale delen van de wagen, achterzijdes en vlak achter de wielen. IronX is pH neutraal en zal niets van glas, rubber, lakwerk aantasten. Gebruik IronX voordat u begint te clayen en u zal veel minder werk hebben, en uw clay zal veel minder vervuild zijn.

   

   

  Mag IronX gebruikt worden op velgen en wieldeksels?

  -Ja, door de neutrale pH waarde van IronX is deze perfect veilig voor alle soorten velgen en wieldeksels en zullen zelfs de zwaarst vervuilde velgen makkelijk te reinigen zijn.  Verwijderd IronX ook teervlekken?

  -Neen, IronX is ontwikkeld voor het verwijderen van vliegroest, om teer te verwijderen heeft Carpro de TarX ontwikkeld. Deze zal snel en eenvoudig teer en lijmresten verwijderen. Teer kan je herkennen aan kleine zwarte vlekjes, wanneer men hier voorzichtig over wrijft kan dit een zwart streepje worden. Teervlekken zijn vrijwel altijd te vinden achter de wielen en onderaan de deuren. Gebruik ook deze voor het clayen.  Kan men C-Quartz Finest aankopen?

  -Neen, C-Quartz Finest mag enkel aangebracht worden door de erkende detailers. C-Quartz Finest is een exclusief product dat onder geen enkele omstandigheid verkocht zal worden aan particulieren of niet erkende detailers. Enkel zo kan men gegarandeerd worden van de kwaliteit van C-Quartz Finest.
  Carpro heeft wel de C-Quartz UK die door iedereen kan aangekocht worden.  Mag men C-quartz UK op andere delen zoals velgen en plastic aanbrengen?

  -Ja, dat kan maar C-Quartz Dlux is hier meer geschikt voor.


  Mag Reload gebruikt worden op matte wraps of lakken?

  -Ja uiteraard, Reload zal zelfs de poriën afsluiten waardoor vuil en water afgestoten zal worden en de wrap of lak langer zuiver zal blijven en makkelijker te reinigen zal zijn.


  Moet Hydro² ingewreven worden?

  - Absoluut niet! De bedoeling van Hydro² is de wagen te gaan beschermen zonder enige aanraking, behalve water, met het lakwerk. Het product verdunnen zoals aangegeven op de verpakking, over het natte lakwerk sprayen, even laten inwerken en dan met voldoende water weer afspuiten.