• Iron X

  Iron X is een zeer effectieve, zuurvrije vliegroestverwijderaar voor autolakken, velgen, glas en plastic, pH neutraal en veilig in gebruik. Ook perfect geschikt als veilige velgenreiniger.


  Verkrijgbaar in 500ml, 1000ml, 4000ml


 • Tar X

  Tar X is een sterke teer en vuilverwijderaar. Tar X verkrijgt zijn volledige kracht uit de stoffen verkregen uit sinaasappelschillen. Tar X bevat geen zware chemicaliën. Gschikt voor het verwijderen van teer, lijmresten, vet, insectresten


  Verkrijgbaar in 500ml, 1000ml, 5000ml


 • Reload

  Reload is een effectieve spray coating, op waterbasis en voornamelijk samengesteld met 5% Sio glass coating. Reload laat een tijdelijke beschermende laag achter op het behandelde oppervlak. Het oppervlak zal vuil- en waterafstotend worden en een toename in glans hebben. Zeer eenvoudig in gebruik. Wordt ook gebruikt als onderhoud voor de C-Quartz lakverzegelingen.

   

  Verkrijgbaar in 100ml, 500ml, 1000ml.


 • Hydro

  Hydro is een wipe-less spray sealant. Zeer snel en makkelijk een bescherming aanbrengen doe je met Hydro. Was het oppervlak, spoel het oppervlak, spray Hydro en spoel onder hoge druk. Het oppervlak is beschermd, vuil- en waterafstotend. Hydro niet laten opdrogen of in de zon verwerken.

   

  Verkrijgbaar in 100ml, 500ml


 • Reset

  Reset is een zeer geconcentreerde shampoo die een dikke foam geeft. De shampoo reinigt sterk, maar is toch mild voor de lak en coatings. Bevat geen glansversterkers of waxbestanddelen die de werking van een coating kunnen verminderen, waardoor deze shampoo ook perfect geschikt is voor gebruik op de Carpro coatings.

  Verkrijgbaar in 500ml.


 • Perl

  Perl is een geconcentreerde, veelzijdige bescherming op waterbasis voor zowel kunststoffen, rubber en leder. Ook biedt perl een uitstekende UV-bescherming. Door de zon en andere weersomstandigheden zullen deze materialen al snel lelijk en verweerd gaan uitzien, Perl zal ervoor zorgen dat zij terug in ere hersteld worden en dat tot 3 maanden lang. Afhankelijk van de toepassing dient dit product verdund te worden.


  Verkrijgbaar in 500ml.


 • Ceriglass kit

  Ceriglass is speciaal ontwikkeld om te gaan polijsten op glas, door deze innovatieve techniek op basis van keramiek is ceriglass ideaal voor het verwijderen van zure regen vlekken, kalkvlekken, wegfilm en hardnekkige vogeluitwerpselen op de ramen. Ook de fijne krasjes van de ruitenwissers zullen verwijderd kunnen worden.

   

  Verkrijgbaar als kit


 • Flyby30 kit

  Flyby30 is een glascoating, het zal ervoor zorgen dat water- en regendruppels als het ware van de ramen zullen afwaaien. Dit bij een snelheid vanaf 50km/h. In deze kit bevindt zich ook de volledige Ceriglass kit om voor het aanbrengen van de coating de ramen grondig te reinigen.

   

  Verkrijgbaar als kit.


 • Fog Fight

  Fogfight zal een hydrofiele coating aanmaken aan de binnenzijde van de ramen waardoor de warmte/koude condensatie geen schijn van kans meer krijgt. Geen aangeslagen ramen meer, en dus geen verloren tijd bij het vertrekken. Ook ideaal om te gebruiken in vochtige ruimtes zoals de spiegel op de badkamer.


  Verkrijgbaar als kit


 • C-Quartz Dlux

  Dlux is een speciale glascoating voor plastic onderdelen, maar kan ook perfect gebruikt worden op deurrubbers, banden en zelfs velgen. Dlux zal een beschermende laag aanmaken waardoor weersinvloeden geen schijn van kans maken en het bewerkte oppervlak er als nieuw zal uitzien. Geen afwasbare vettigheid maar een degelijke bescherming.


  Verkrijgbaar als kit


 • C-Quartz UK

  C-Quartz UK biedt een zeer duurzame, harde coating met een ultieme, diepe glans als afwerking. C-Quartz UK bevat keramische nanodeeltjes waardoor er een zeer effectieve bescherming ontstaat tegen waskrassen, vogeluitwerpselen, zure regen en UV-stralen. Integenstelling tot een sealer(wax) zal C-Quartz UK een permanent beschermd oppervlak creeëren met een hoge hydrofobische werking waardoor het water afparelt en de kans op verontreiniging nihil blijft. Met een langdurige bescherming tot 24 maanden.


  Verkrijgbaar als kit


 • Eraser

  Eraser is een pre-coat ontvetter en reiniger voor na het polijsten, het verwijderd de restanten van polijstoliën en zorgt voor een anti-statisch oppervlak waardoor de aan te brengen coating een betere hechting zal krijgen.


  Verkrijbaar in 500ml, 5000ml


 • Spotless

  Spotless, de detailspray uit het Carpro gamma. Door de grote hoeveelheid kalk, aanwezig in kraanwater, zullen er al snel watervlekjes op het lakwerk achterblijven na het wassen, waardoor de wagen er toch nog "vuil" uit zal zien. Met spotless zijn deze vlekjes snel te verwijderen, en krijgen zij de kans niet om zich te gaan vasthechten op de vernislaag. Simpelweg op een microvezeldoek sprayen en over het lakwerk vegen. Ook te gebruiken op de C-Quartz coatings!


  Verkrijgbaar in 500ml


 • Fabric&Leather

  Fabric&Leather is een uiterst duurzaam en hydrofoob product om textiel, vinyl en leer te gaan beschermen tegen zweet, zout, water, vloeistoffen, vuil, bacteriën en vlekken, dit alles zonder het ademvermogen van het materiaal aan te tasten. Geen stijf gevoel of verstopping van de weefsels, zonder afbraak te doen aan de look of comfort van het materiaal.


  Verkrijgbaar in 100ml


 • Fixer

  Fixer is een compound voor alle oppervlakten. van zachte, versgelakte onderdelen tot ceramische lak. Fixer biedt de mogelijkheid te gaan polijsten op hogere toerentallen en is in staat voor het verwijderen van schuurkrassen tot 1500 gritt. 


  Verkrijgbaar in 250ml


 • Reflect

  Reflect is een polish voor alle oppervlakten. perfect geschikt voor het verwijderen van lichte krasjes en contaminaties op het lakwerk.


  Verkrijgbaar in 250ml


 • So²Pure

  So²Pure zal ervoor gaan zorgen dat onaangename geuren zoals sigaretten, vocht,... verwijderd gaat worden uit de wagen. Door zijn muntgeur zal ook na het behandelen met So²Pure een frisse, aangename geur achterblijven. Let wel erop dat het belangrijk is om eerst de oorzaak van de geur aan te pakken door middel van reiniging.


  Verkrijgbaar in 120ml


 • The Cube

  The Cube, beter gezegd de ideale geschenk- of try out box! In deze, mooi verpakte, cube zitten maar liefst 9 verschillende Carpro producten, opgedeeld in flesjes van 50ml, 


  The Cube bevat volgende producten:

  Spotless, So²Pure, Perl, TarX, Eraser, IronX, Reload, Hydro², Reset.


 • Snowsoap

  Snowsoap, een wel zeer multifunctionele shampoo! Gebruik Carpro Snowsoap in je foamlans als voorwas, of gebruik hem gewoon als shampoo om je wagen te wassen. een combinatie van de 2 is ook perfect mogelijk. De snowsoap zal niet alleen gaan reinigen maar ook gaat deze er voor zorgen dat alle vliegroest zal verwijderd worden van het lakwerk. Alle functies in 1 flesje dus!


  Verkrijgbaar in 500ml


 • 2-finger washmitt

  2-Finger wahsmitt, de ideale washandschoen om zelfs de kleinste, moeilijk bereikbare, plaatsen te wassen. Kleine spaakjes van de velgen, bumpergrills, deursponningen... Allemaal plaatsen die moeilijk te bereiken zijn met een grote washandschoen. Daarom is er de 2-Finger washmitt, wijs- en middelvinger in de handschoen steken en starten voor het echte detailwerk.


 • Iron X Paste

  Iron X paste, eigenlijk dezelfde werking als iron x, bestemd dus voor het zuurvrij verwijderen van vliegroest op autolakken, velgen, glas,...Maar doordat de paste veel dikker is van structuur zal deze veel langer blijven zitten op een bepaalde plaats en dus een langere werkingsduur gaan hebben.


  Verkrijgbaar in 150ml


 • Trix

  Trix: 2 super producten in 1 enkel flesje!

  Door zijn snelle werkingskracht zal Trix ervoor zorgen dat vliegroest of andere ijzercontaminaties zullen verwijderd worden, in die zelfde tijd zullen taarpuntjes zichzelf oplossen en kunnen ook deze verwijderd worden. Geen ironX of tarX, maar Trix!


  Verkrijgbaar in 500ml


 • FlyBy Forte

  FlyBy Forte is het uitverkoren product op gebied van glascoatings. Na het aanbrengen van deze coating zullen regendruppels van de ramen waaien vanaf 50km/h. Ook is FlyBy Forte bestemd tegen UV-stralen, Chemische verontreiniging van ruitensproeiervloeistof en ruitenwisserkrasjes. Dit alles minimum 6 maanden lang, met een maximum standtijd tot 2 jaar.


  Verkrijgbaar als kit


 • Wool ring pad

  Deze Wool Cutting Pad maakt gebruik van het korte wollen haar, met een zelfcentrerende gat om gemakkelijk de balans van de pad te vinden. De pad wordt hierdoor minder snel heet en de kans op micromarring is minimaal.
  Deze pad wordt gebruikt om diepere krassen en beschadigingen te bewerken. Na de Wool cutting pad is het aangeraden verder te gaan met een polishing pad en af te werken met een finishing pad.


  Verkrijgbare maat: 6 inch


 • Cutting ring pad

  Deze oranje cutting Pad maakt gebruik van een hoge dichtheid open cel foam-technologie en een zelfcentrerend gat om gemakkelijk de balans van de pad te vinden, minder kans op micromarring en eenvoudig te centreren.
  Een allround pad voor het verwijderen van lichte tot gemiddelde imperfecties.


  Verkrijgbare maat: 6 inch


 • Polishing ring pad

  Deze Black Foam Finishing Pad maakt gebruik van zacht schuim met open cellen technologie en een zelfcentrerend gat om gemakkelijk de balans van de pad te vinden, minder kans op micromarring en eenvoudig te centreren.
  Deze pad gebruiken we voor de afwerking en zal dan ook maar een zeer kleine snijkracht hebben, op zachte lakken kan deze wel funtioneren als een polijstpad in combinatie met een compound of grovere polish.


  Verkrijgbare maat: 6 inch